Open repetitie dag

Zing mee met Rejoice!                                    

Vind je het zingen (in de kerkdiensten) ook zo fijn, dan nodigtRejoice jou uit om te komen zingen! Op zaterdag 18 juni gaan we jou leren hoe het is om te zingen in een koor: zangtechniek en nummers en partijen studeren komen aan bod. Diezelfde avond breng je het geleerde in de praktijk en geven we samen een spetterend optreden waarvoor je familie en vrienden kunt uitnodigen.

Rejoice is een gospelkoor van 20 leden (mannen en vrouwen) die iedere dinsdagavond oefent in de Schutse. Ons repertoirebestaat uit Nederlandstalige en Engelse liederen. We zingen liederen van bijvoorbeeld het Oslo Gospel Choir, liederen uit de opwekkingsbundel, Sela, Lauren Daigle, Pentatonix, maar we zingen ook liederen van Nederlandse artiesten zoals Nick en Simon. Met prachtige teksten, melodieën mooie harmonieën hopen we mensen aan te spreken. Samen zingen geeft ons veel plezier en kracht!

Doe je mee? Geef je op voor 16 juni bij Heleen Lammers via opgeven@rejoice-hoogeveen.nl.

Programma: 

Inloop 14.00 uur, oefenen van 14.30 tot 17.30 daarna een gezamenlijke maaltijd en om 19.00 het concert voor familie en bekenden. We zien je graag in de Schutse op 18 juni!