Rejoice stelt zich voor

Rejoice maakt al bijna 40 jaar Gods naam groot door middel van zang en muziek.
We staan onder leiding van dirigente Rebekka de Jong en tijdens optredens begeleid Rebekka ons ook op de piano.

Rejoice heeft ongeveer 20 leden, variërend in leeftijd van 25 – 60 jaar.
Verschillende geloofsovertuigingen staan ons niet in de weg, God heeft ons immers allemaal als uniek mens geschapen. Door onze enthousiasme proberen we het evangelie op een vreugdevolle manier door te geven. Dit doen we door onze medewerking te verlenen in kerkdiensten, tijdens concerten, diensten in bijzondere instellingen etc. Ook willen we graag anderen een hart onder de riem steken door bij hen te komen zingen.

Rejoice heeft een breed repertoire, zowel Engels- als Nederlandstalig, van soul tot rock, van ballad tot black gospel. Hierdoor kunnen we bij optredens goed aansluiten op het thema van de dienst.

Elk jaar doen we een aantal acties om 1. Om geld te verdienen voor de eigen kas maar zeker niet minder belangrijk 2. Voor de teambuilding…. één van de acties die we jaarlijks terug laten komen, is o.a. helpen bij de TT van Assen.

Elke dinsdag repeteren we van 20.00 – 21:45 uur in het gebouw van Baptistengemeente De Schutse in Hoogeveen.

Ben je enthousiast geworden, kom dan een keer langs op onze repetitieavonden. Via dit formulier kun je laten weten dat je langs komt, zodat er iemand is die je welkom kan heten!
Ook verlenen we graag een keer onze medewerking tijdens één van uw diensten of verzorgen wij graag de hele dienst. Wij zijn te boeken via dit formulier

We horen graag van je!

Muzikale groet,

Rejoice